Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018

Είσοδος Χρήστη

Χορηγοί

  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
  • ΜΕΓAΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ

Η CHEP είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα της παροχής λύσεων διαχείρισης και επαναχρησιμοποίησης συσκευασιών με δυνατότητα επιστροφής. Εξυπηρετεί πολλές από τις μεγαλύτερες διεθνώς εταιρείες, σε κλάδους όπως τα καταναλωτικά αγαθά, τα φρέσκα προϊόντα, τα ποτά και την αυτοκινητοβιομηχανία. Οι υπηρεσίες της CHEP είναι περιβαλλοντικά βιώσιμες και αυξάνουν την αποδοτικότητα, μειώνοντας παράλληλα τον λειτουργικό κίνδυνο και τις φθορές των προϊόντων. Διαθέτοντας 7.500 και πλέον εργαζομένους και 300 εκατομμύρια παλέτες και εμπορευματοκιβώτια, η CHEP προσφέρει ασυναγώνιστη κάλυψη και εξαιρετική αξία, υποστηρίζοντας περισσότερα από 500.000 σημεία επαφής με τους πελάτες, σε περισσότερες από 50 χώρες. Το χαρτοφυλάκιο των πελατών της περιλαμβάνει διεθνείς συνεργασίες με εταιρείες όπως οι: Procter & Gamble, Unilever, Kellogg's, Mondelez, Nestlé, Ford και GM. Η CHEP ανήκει στην Brambles Limited.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες της CHEP, επισκεφθείτε το http://global.chep.com/gr/

  • ΧΟΡΗΓΟΣ

To Sales Promotion Center, η εταιρεία που θεμελίωσε το χώρο του field marketing & της b-t-l επικοινωνίας στην Ελλάδα, υποστηρίζει από το 1978 τα brands σε όλα τα επίπεδα πωλήσεων και marketing. Στα 40 χρόνια της πορείας της στην Ελληνική αγορά, η εταιρεία συνεργαζόμενη σχεδόν αποκλειστικά με πολυεθνικούς πελάτες έχει σερβίρει τη μεγάλη πλειοψηφία των brands της αγοράς μέσα από δημιουργικά και πρωτοπόρα projects αναδεικνύοντας πολλά νέα προϊόντα. Παράλληλα παρακολουθεί από κοντά τη διαμόρφωση των καταναλωτικών τάσεων και εξελίσσει τις υπηρεσίες της καθημερινά βάσει των αυξανόμενων απαιτήσεων των brands.

  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Conferience is an interactive web-app facilitating direct interactive possibilities among speakers and audiences for events such as: lectures, presentations, conferences, polling, training courses, seminars, focus groups, research & (executive) meetings.

Γίνετε χορηγός

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σημαντικές παροχές της χορηγίας σας επικοινωνήστε απευθείας με την:

Κατερίνα Μπουσμπουκέα, τηλ.: 210 661 7777, (εσωτ. 128), fax: 210 6617 778, e-mail: kbousboukea@boussias.com

  • ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ
  • ΜΕΓAΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ
  • ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
  • CONFERENCE EXPERIENCE SPONSOR

Δείτε τους όρους χρήσης. Επικοινωνήστε μαζί μας.

© 2018 Boussias Communications, all rights reserved. Κλεισθένους 338, 153 44 Γέρακας, info@boussias.com, T:210 6617777, F:210 6617778

Designed by Boussias
New Media Team